0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Maastricht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Regel uw verhuizing in Maastricht

Verhuizen is ons vak. Al vele jaren verzorgen wij verhuizingen in Maastricht en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke bezittingen op een vakkundige en snelle manier naar hun nieuwe bestemming worden gebracht. Er zijn diverse verhuismogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een geheel verzorgde verhuizing waarbij wij tevens verantwoordelijk zijn voor alle inpak- en uitpakwerkzaamheden, maar ook voor een doe-het-zelf verhuizing, waarbij u alleen gebruik maakt van onze verhuiswagens.

Verhuisplan: voor een soepele verhuizing

Bij een verhuizing komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt, komen wij van te voren graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw persoonlijke bezittingen en een plan te maken voor de verhuizing. Zo zullen wij in dit plan opstellen hoeveel goederen er verhuisd moeten worden, zodat wij de grootte van de verhuiswagen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal daar op aan kunnen passen. Bij speciale goederen die moeilijk tilbaar zijn (zoals piano’s) kan het nodig zijn om hulpmiddelen voor het transport in te schakelen. Ook daar wordt rekening mee gehouden in een verhuisplan. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan!

Direct een verhuizer uit Maastricht inschakelen? Bel gratis naar 0800-4445033 en maak een afspraak. Wij staan voor u klaar.

Bij Clerax Transport bent u verzekerd van gediplomeerde en vakkundige verhuizers. Ons personeel heeft diverse opleidingen gevolgd en werkt volgens de officiële Arbo-wetten. Wij weten hoe wij de meest uiteenlopende meubelstukken moeten monteren en hebben de beste methoden om glaswerk en serviesgoed in te pakken. Kortom, voor verhuizen in Maastricht, of vanuit Maastricht, schakelt u ons in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606