Regel uw verhuizing in Maastricht

Verhuizen is ons vak. Al vele jaren verzorgen wij verhuizingen in Maastricht en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke bezittingen op een vakkundige en snelle manier naar hun nieuwe bestemming worden gebracht. Er zijn diverse verhuismogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een geheel verzorgde verhuizing waarbij wij tevens verantwoordelijk zijn voor alle inpak- en uitpakwerkzaamheden, maar ook voor een doe-het-zelf verhuizing, waarbij u alleen gebruik maakt van onze verhuiswagens.

Verhuisplan: voor een soepele verhuizing

Bij een verhuizing komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt, komen wij van te voren graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw persoonlijke bezittingen en een plan te maken voor de verhuizing. Zo zullen wij in dit plan opstellen hoeveel goederen er verhuisd moeten worden, zodat wij de grootte van de verhuiswagen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal daar op aan kunnen passen. Bij speciale goederen die moeilijk tilbaar zijn (zoals piano’s) kan het nodig zijn om hulpmiddelen voor het transport in te schakelen. Ook daar wordt rekening mee gehouden in een verhuisplan. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan!

Direct een verhuizer uit Maastricht inschakelen? Bel gratis naar 0800-4445033 en maak een afspraak. Wij staan voor u klaar.

Bij Clerax Transport bent u verzekerd van gediplomeerde en vakkundige verhuizers. Ons personeel heeft diverse opleidingen gevolgd en werkt volgens de officiële Arbo-wetten. Wij weten hoe wij de meest uiteenlopende meubelstukken moeten monteren en hebben de beste methoden om glaswerk en serviesgoed in te pakken. Kortom, voor verhuizen in Maastricht, of vanuit Maastricht, schakelt u ons in.