0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Maastricht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Huur een verhuiswagen bij ons in Maastricht!

Gaat u verhuizen in Maastricht en wilt u de verhuiskosten zoveel mogelijk beperken? Dan kunt u zelf gaan verhuizen. U bespaart hier niet alleen geld mee, maar u verhuist ook in uw eigen tempo. Wanneer u het helemaal zelf wilt doen, kunt u bij ons terecht voor de huur van een verhuiswagen. Wij helpen u graag met het selecteren van de meest geschikte auto!

De juiste verhuiswagen voor uw verhuizing

Wanneer u een verhuiswagen gaat huren is het belangrijk om stil te staan bij de omvang van uw huisraad. Veel mensen huren een te kleine auto, waardoor zij een keer extra moeten rijden, wat veel tijd en geld kost. Wij hebben een groot aantal verhuisauto’s in ons wagenpark, zodat er altijd een geschikte uitvoering is voor uw verhuizing. Zo hebben wij kleine bestelauto’s maar ook vrachtauto’s (met of zonder laadklep) in ons bezit. Kortom, schakel ons in voor een verhuiswagen in de regio Maastricht.

Ook voor het huren van hulpmiddelen bent u bij uw verhuisbedrijf uit Maastricht aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende middelen die uw verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen. Zo kunt u bij ons terecht voor steekwagens, traplopers, meubelplateaus en verhuisdekens en verhuisdozen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606