085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Maastricht
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Huur een verhuiswagen bij ons in Maastricht!

Gaat u verhuizen in Maastricht en wilt u de verhuiskosten zoveel mogelijk beperken? Dan kunt u zelf gaan verhuizen. U bespaart hier niet alleen geld mee, maar u verhuist ook in uw eigen tempo. Wanneer u het helemaal zelf wilt doen, kunt u bij ons terecht voor de huur van een verhuiswagen. Wij helpen u graag met het selecteren van de meest geschikte auto!

De juiste verhuiswagen voor uw verhuizing

Wanneer u een verhuiswagen gaat huren is het belangrijk om stil te staan bij de omvang van uw huisraad. Veel mensen huren een te kleine auto, waardoor zij een keer extra moeten rijden, wat veel tijd en geld kost. Wij hebben een groot aantal verhuisauto’s in ons wagenpark, zodat er altijd een geschikte uitvoering is voor uw verhuizing. Zo hebben wij kleine bestelauto’s maar ook vrachtauto’s (met of zonder laadklep) in ons bezit. Kortom, schakel ons in voor een verhuiswagen in de regio Maastricht.

Ook voor het huren van hulpmiddelen bent u bij uw verhuisbedrijf uit Maastricht aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende middelen die uw verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen. Zo kunt u bij ons terecht voor steekwagens, traplopers, meubelplateaus en verhuisdekens en verhuisdozen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606