0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Maastricht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Uw verhuizers uit Maastricht

Wij zijn uw professionele verhuizer in Maastricht en omgeving. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bent verhuisd en dat uw bezittingen op de juiste wijze worden overgebracht naar de nieuwe bestemming. Ons betrouwbare en vakbekwame verhuisbedrijf verhuist door heel Nederland. Ook voor verhuizingen naar de Duitse of de Belgische grensstreek kunt u ons inschakelen.

Verhuisdiensten van uw professionele verhuizers

Wanneer u ons inschakelt voor het verhuizen van uw persoonlijke bezittingen, kunnen wij u bijstaan bij diverse werkzaamheden. Zo kunt u ons uiteraard inschakelen voor het laden en lossen en verschepen van uw goederen. Daarnaast kunnen wij u bijstaan bij al uw inpak- en montagewerkzaamheden. Daarmee bespaart u uzelf een heleboel werk. Wilt u uw meubelen tijdelijk laten opslaan? Ook dat kunnen onze verhuizers voor u regelen. Daarnaast kunnen we allerlei verhuismaterialen leveren zoals inpakdozen. Kortom, wij zijn uw allround verhuisbedrijf in de regio Maastricht. Wij helpen u graag!

Al vele jaren verzorgen wij verhuisdiensten in Maastricht en omstreken. Door onze ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij een verhuizing. Bij ons bent u verzekerd dat u te maken heeft met verhuizers die alle ‘ins’ en ‘outs’ kennen van het verhuisvak. Voor verhuizen in Maastricht of vanuit Maastricht bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606