085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Maastricht
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Uw verhuizers uit Maastricht

Wij zijn uw professionele verhuizer in Maastricht en omgeving. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bent verhuisd en dat uw bezittingen op de juiste wijze worden overgebracht naar de nieuwe bestemming. Ons betrouwbare en vakbekwame verhuisbedrijf verhuist door heel Nederland. Ook voor verhuizingen naar de Duitse of de Belgische grensstreek kunt u ons inschakelen.

Verhuisdiensten van uw professionele verhuizers

Wanneer u ons inschakelt voor het verhuizen van uw persoonlijke bezittingen, kunnen wij u bijstaan bij diverse werkzaamheden. Zo kunt u ons uiteraard inschakelen voor het laden en lossen en verschepen van uw goederen. Daarnaast kunnen wij u bijstaan bij al uw inpak- en montagewerkzaamheden. Daarmee bespaart u uzelf een heleboel werk. Wilt u uw meubelen tijdelijk laten opslaan? Ook dat kunnen onze verhuizers voor u regelen. Daarnaast kunnen we allerlei verhuismaterialen leveren zoals inpakdozen. Kortom, wij zijn uw allround verhuisbedrijf in de regio Maastricht. Wij helpen u graag!

Al vele jaren verzorgen wij verhuisdiensten in Maastricht en omstreken. Door onze ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij een verhuizing. Bij ons bent u verzekerd dat u te maken heeft met verhuizers die alle ‘ins’ en ‘outs’ kennen van het verhuisvak. Voor verhuizen in Maastricht of vanuit Maastricht bent u bij onze verhuizers aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606