0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Maastricht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Studentenverhuizing: budgetgericht verhuizen in Maastricht

de door ons aangedragen professional biedt studentverhuizingen aan in Maastricht en omgeving. Speciaal voor studenten die budgetgericht willen verhuizen, is dit dé uitkomst. Wij weten als geen ander dat studenten regelmatig van kamer verwisselen en dat zij vaak geen eigen auto tot hun beschikking hebben. Ouders wonen vaak elders in het land, waardoor het veel tijd en geld kost om de auto van familie te lenen voor de verhuizing. Wij bieden uitkomst!

Voor studenten in Maastricht en omgeving

Ben jij student en wil je verhuizen in Maastricht, naar een nieuwe kamer in de stad? Dan kunnen wij je voor een zeer schappelijke prijs helpen met verhuizen. Vanwege de korte verhuisafstand en de beperkte omvang van de inboedel kunnen wij voor studenten zeer voordelige verhuisprijzen hanteren. Wij hebben diverse verhuiswagens tot onze beschikking, waarmee jouw bezittingen binnen no-time op hun nieuwe locatie staan.

Voor meer informatie over de studententarieven, of voor het maken van een directe afspraak voor een studentverhuizing neemt u contact met ons op. Bel naar 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in. Zorg ervoor dat je zelf al je spullen hebt ingepakt, alleen het verhuizen zelf behoort tot onze studentenaanbieding!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606