Studentenverhuizing: budgetgericht verhuizen in Maastricht

Uw verhuisbedrijf biedt studentverhuizingen aan in Maastricht en omgeving. Speciaal voor studenten die budgetgericht willen verhuizen, is dit dé uitkomst. Wij weten als geen ander dat studenten regelmatig van kamer verwisselen en dat zij vaak geen eigen auto tot hun beschikking hebben. Ouders wonen vaak elders in het land, waardoor het veel tijd en geld kost om de auto van familie te lenen voor de verhuizing. Wij bieden uitkomst!

Voor studenten in Maastricht en omgeving

Ben jij student en wil je verhuizen in Maastricht, naar een nieuwe kamer in de stad? Dan kunnen wij je voor een zeer schappelijke prijs helpen met verhuizen. Vanwege de korte verhuisafstand en de beperkte omvang van de inboedel kunnen wij voor studenten zeer voordelige verhuisprijzen hanteren. Wij hebben diverse verhuiswagens tot onze beschikking, waarmee jouw bezittingen binnen no-time op hun nieuwe locatie staan.

Voor meer informatie over de studententarieven, of voor het maken van een directe afspraak voor een studentverhuizing neemt u contact met ons op. Bel gratis naar 0800-4445033 of vul ons contactformulier in. Zorg ervoor dat je zelf al je spullen hebt ingepakt, alleen het verhuizen zelf behoort tot onze studentenaanbieding!